ONS BEDRIJF

Onze waardeketen

Vandaag evolueren wij van onze traditionele rol als handelaar in landbouwgrondstoffen naar een dominantere positie in de waardeketen van voedingsmiddelen, vezels en ingrediënten. 

Door een grotere verticale integratie binnen onze bedrijfsonderdelen willen wij zorgen voor een transparante, traceerbare en verantwoorde toeleveringsketen van boer tot eindgebruiker.

Groenten

Wij zijn actief in de handel met groenten van hoge kwaliteit.

Vruchten

Internationale fruithandel met de beste gecertificeerde leveranciers.

Olijfolie

Spaanse productie in verschillende kwaliteiten en presentaties.

Reiniging

Wij hebben leveranciers van wereldklasse voor geïntegreerde reinigingsoplossingen.

Dranken

Groothandel in verschillende soorten dranken.

Tabak

Tabakshandel van verschillende merken en leveranciers.

Producten

Continenten

Leveranciers

Producenten

ONZE DIENSTEN

Wij hebben ruime ervaring op de markten.

Wij garanderen tijdig op hun eindbestemming de beste producten, die voldoen aan de technische specificaties en eisen van onze klanten, op dezelfde manier, met inachtneming van de kwaliteitsnormen en de import- en exportvoorschriften van de landen van herkomst en bestemming.

TEVREDEN KLANTEN

Verschillende bedrijven 

vertrouw ons.

SOSTENIBILIDAD

Onze inzet.

Ons doel in de wereld is het leven te verbeteren door de landbouw en de voedselproductieketen wereldwijd te bevorderen. Daarom werken wij elke dag niet alleen aan de optimalisering van onze productieprocessen en de kwaliteit van onze producten, maar ook aan de verbetering van onze diensten en van de relaties met onze klanten, om hen zo te helpen hun dagelijks leven gemakkelijker te maken.

Duurzame gewassen

Wij werken met producenten die onze waarden inzake duurzaamheid van het land en voortdurende verbetering van de levenskwaliteit van de producenten delen.

Traceerbaarheid en efficiëntie

Wij richten ons op traceerbaarheid en energie-efficiëntie. Stroomopwaarts, via ons duurzaam inkoopbeleid en onze betrokkenheid bij producenten, 

TEVREDEN KLANTEN

Je hebt onze diensten.

Volg ons op onze netwerken