ONS BEDRIJF

Onze keten van waarde.

Vandaag evolueren wij van onze traditionele rol als handelaar in landbouwgrondstoffen naar een dominantere positie in de waardeketen voor levensmiddelen, diervoeders, vezels en ingrediënten. Door een grotere verticale integratie binnen onze bedrijfsonderdelen willen wij zorgen voor een transparante, traceerbare en verantwoorde toeleveringsketen van boer tot eindgebruiker.

Onze leveranciers

Wij bezitten geen landbouwbedrijven, maar werken samen met producenten en ondersteunen hen met op maat gesneden diensten en innovatieve technologieën; wij werken met hen samen om duurzame praktijken te ontwikkelen en te verbeteren; en wij zetten hun generositeit om in producten voor consumenten overal ter wereld.

Voedingstrends

Van plantaardige eiwitten tot probiotica, wij ontwikkelen voedingstrends en werken nauw samen met onze klanten om op maat gemaakte en lekkere oplossingen uit de natuur te creëren om tegemoet te komen aan de voorkeuren van de consument.

Innovatie en ontwikkeling

Onze innovatie en expertise helpen mensen gezonder te leven. Over de hele wereld leveren onze voedingswetenschappers, smaakmakers, chef-koks en anderen innovatieve oplossingen voor consumenten die op zoek zijn naar voedingsmiddelen, dranken en supplementen ter ondersteuning van gezondheid en welzijn.

Wij handelen mondiaal maar denken lokaal

Onze wereldwijde aanwezigheid in combinatie met onze lokale kennis geeft ons mogelijkheden die maar weinig bedrijven hebben, zodat wij onze klanten de beste ingrediënten uit de hele wereld kunnen leveren, waar ter wereld zij zich ook bevinden.

GROEIEN MET ONZE KLANTEN

Onze Aanpak.

Onze innovatieteams hebben een grondige kennis van de regionale markten en proberen de behoeften van de boeren te begrijpen, want de productieketen begint bij hen. Hun succes is voor ons van cruciaal belang, dus werken wij niet alleen om hun behoeften te begrijpen, maar ook om relaties te ontwikkelen die gebaseerd zijn op service, kwaliteit, tevredenheid en vertrouwen.

Volg ons op onze netwerken